Roztržitý

Roztržitý

22.8. 17:25
ČT2
80 minút
1970
Komédia

Pierre Richard nastoupil do firmy, která se specializuje na reklamy. A jaký je on, takové jsou i jeho reklamy - roztržité! Pierre Malaquet (Pierre Richard) je přijat do firmy Jerico, která se specializuje na výrobu reklamy hlavně proto, že její šéf má poměr s jeho matkou. A je to zase tato skutečnost, díky níž se ve firmě udrží déle než týden. Má totiž naprosto jinou představu o reklamě a je navíc hrozně roztržitý, čímž přivádí lidi kolem sebe jednak do naprosto neuvěřitelných situací, jednak si je proti sobě značně popuzuje. Ale určitě se najde i někdo, komu se jeho kousky a temperament mohou líbit, nemluvě už, že jeho reklamy mají úspěch. (oficiální text distributora)

Viac informácií

O programe

česky, audio popis (AD) česky
1970
Komédia

Pierre Richard nastoupil do firmy, která se specializuje na reklamy. A jaký je on, takové jsou i jeho reklamy - roztržité! Pierre Malaquet (Pierre Richard) je přijat do firmy Jerico, která se specializuje na výrobu reklamy hlavně proto, že její šéf má poměr s jeho matkou. A je to zase tato skutečnost, díky níž se ve firmě udrží déle než týden. Má totiž naprosto jinou představu o reklamě a je navíc hrozně roztržitý, čímž přivádí lidi kolem sebe jednak do naprosto neuvěřitelných situací, jednak si je proti sobě značně popuzuje. Ale určitě se najde i někdo, komu se jeho kousky a temperament mohou líbit, nemluvě už, že jeho reklamy mají úspěch.


(oficiální text distributora)

Tvorcovia

Pierre Richard

Hrajú

Bernard Blier, Roger Lumont, Pierre Richard, Robert Dalban, Luis Rego, Paul Préboist, Maria Pacôme, Yves Barsacq, Jean-Pierre Leroux, Tsilla Chelton, François Maistre, Catherine Samie, Romain Bouteille, Raoul Delfosse, André Badin, Jacqueline Jefford, André Dumas, Jacques Monod, Bernard Charlan, Michel Francini, Yves Robert, Danielle Minazzoli, Jean Obé, Rita Maiden, Marius Laurey, André Rouyer, Nathalie Courval, Marie-Christine Barrault, Anna Douking, Micheline Luccioni, Louis Navarre, Georges Guéret, Gilberte Géniat, Claude Evrard, Albert Simono, Serge Bourrier, Robert le Béal, Anne-Marie Blot, Fanny Gaillard, Patrick Bricard, Serge Bourier