Šik!

Šik!

27.7. 12:30
ČT2
105 minút
Komédia

Fanny Ardantová jako excentrická módní návrhářka a její svět plný přetvářky a ega... Slavnou módní návrhářku Alice opustí její partner. Jsou toho plné noviny, ale zároveň se to odrazí i v jejím ateliéru. Excentrická Alice totiž nedokáže pracovat bez lásky a určité životní energie. Odmítá dokončit dlouho očekávanou kolekci. Její nejbližší asistenti se rozhodnou, že tuto kreativní energii Alice za každou cenu dodají. Neberou si servítky, aby zmanipulovali zahradního a krajinářského architekta, který zrovna u nich pracuje. Ale pod zdánlivě jednoduchou slupkou se skrývá sebevědomý muž, který se nechce stát „múzou" ani pro hysterickou módní návrhářku a ani pro nikoho jiného. A po skončení práce se vrací zpět domů. (Česká televize)

Viac informácií

O programe

česky, audio popis (AD) česky
Komédia

Fanny Ardantová jako excentrická módní návrhářka a její svět plný přetvářky a ega... Slavnou módní návrhářku Alice opustí její partner. Jsou toho plné noviny, ale zároveň se to odrazí i v jejím ateliéru. Excentrická Alice totiž nedokáže pracovat bez lásky a určité životní energie. Odmítá dokončit dlouho očekávanou kolekci. Její nejbližší asistenti se rozhodnou, že tuto kreativní energii Alice za každou cenu dodají. Neberou si servítky, aby zmanipulovali zahradního a krajinářského architekta, který zrovna u nich pracuje. Ale pod zdánlivě jednoduchou slupkou se skrývá sebevědomý muž, který se nechce stát „múzou" ani pro hysterickou módní návrhářku a ani pro nikoho jiného. A po skončení práce se vrací zpět domů.


(Česká televize)

Tvorcovia

Jean-Paul Bathany, Jérôme Cornuau

Hrajú

Marina Hands, Eric Elmosnino, Fanny Ardant, Philippe Duquesne, Laurent Stocker, Audrey Looten, Catherine Hosmalin, India Hair, Caroline Godard, Hervé Mahieux